Houten Huisje Online Bestellen Goedkoop!

Houten Huisje Bestellen OnlineHouten tuinhuisje
Op zoek naar een tuinhuisje van hout? Er zijn huisjes te koop tegen diverse prijzen, afmetingen en houtsoorten. De vraag is, waar ga je het huisje voor gebruiken. Wordt het een opslagplaats voor tuingereedschap of ga je er zomer’s een “tweede”huis van maken met een gezellige inrichting. Een houten tuinhuisje kan ook gebruikt worden om je hobby in uit te oefenen. Heerlijk om bijvoorbeeld te gebruiken als atelier. Zo kan een fijne plek gecreëerd worden in je eigen tuin.

Logeren in een tuinhuis

Een Bed & Breakfast kan tot de mogelijkheden behoren wanneer het houten tuinhuis Helsingborg of Oxford wordt aangeschaft. Nadat er is besteld wordt het tuinhuis in 2 à 3 dagen geleverd. Gemakkelijk on-line bestellen.
Chalet Oxford wordt gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit Scandinavisch vuren. De mogelijkheid bestaat om een woon-en 2 slaapkamers te realiseren evenals een keuken en badkamer. Een compleet huis voor nog geen 11.000 euro.

Houten Tuinhuis Helsingborg is een stukje kleiner maar ook dit is een compleet huisje met woon-en slaapkamer, keukentje en badkamer. Kan dus van alle gemakken worden voorzien voor nog geen 8000 euro.
Deze huisjes worden als bouwpakket aangeleverd.

Redenen om via de webshop te bestellen

  • De houten tuinhuisjes zijn direct uit voorraad leverbaar en binnen 48 uur na bestellen verzondenen
  • Scherpe aanbiedingen, de webshop heeft 10.000 artikelen op voorraad
  • Hanteren van de laagste prijsgarantie
  • Maatwerk van een simpel houten tuinhuisje tot een luxe vakantiehuis
  • Garantie

Plaatsen houten huisje

Als het tuinhuisje geplaatst gaat worden is het verstandig om van te voren te bedenken wat een fijne plek is. Er moet in elk geval rekening worden gehouden waar de zon opkomt en ondergaat en op welk moment wordt het tuinhuisje gebruikt. Wanneer het als atelier gebruikt gaat worden is de lichtinval van groot belang. Gaat het tuinhuis gebruikt worden om gereedschappen e.d. op te bergen dan is het licht niet zo van betekenis.
Staan er bomen in de tuin houd dan rekening met bladval die de regenafvoer kan verstoppen.
Met aanleg van waterleiding en elektriciteit dient ook rekening te worden gehouden welke plek gebouwd gaat worden.
Als het huisje een uitstekend dak heeft moet er bedacht worden dat niet te dicht bij een heg of muur wordt gebouwd.

Aanverwante artikelen

Wanneer een houten tuinhuisje gebouwd gaat worden zijn er een aantal aanverwante artikelen nodig. Zoals dakshingels die te koop zijn in de kleuren rood, groen, zwart en blauw. Maar ook dakrollen per 10 vierkante meter zijn in deze kleuren via de website te bestellen. Binnen 2 à 3 dagen is alles geleverd.