Houten Tuinhuisje Kopen Online

houten tuinhuisje bestellenHouten tuinhuisje kopen, goedkoop en eenvoudig online!

Een houten tuinhuis in de backyard of op uw dakterras is een goed alternatief voor stenen bergingen en schuren. Ze zijn in alle afmetingen verkrijgbaar, in ronde en vierkante vormen en eenvoudig te beitsen of te schilderen. De kleinste huisjes hebben veel weg van een tuinkast, deze zijn geschikt voor het opbergen van speelgoed of tuingereedschap. Wilt u ook fietsen en tuinstoelen opbergen dan moet voor een groter formaat gekozen worden.

De huisjes zijn voor een doe het zelver wel in elkaar te zetten, de kleinere hebben vaak alleen een ingangsdeur, maar er zijn ook enorme houten tuinhuizen te maken met afmetingen van wel tien meter breed, dubbele deuren en openslaande deuren doen de naam huis wel eer aan. De daken worden veelal voorzien van houten platen, bituum of shingles.

Een mooie variant voor wat klassiekere aangelegde tuinen zijn de ronde tuinhuisjes. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en leveren een meerwaarde aan de tuin. Deze prachtige authentieke huisjes hebben vaak een rieten kap, of rode en zwarte shingles. Wilt u ook een zit- of werkruimte dan is een prieel ook een optie, met klimop, bloemen en boompjes kan dit een mooi geheel in uw tuin vormen. Als u de ruimte heeft kan deze buitenkamer een vergroting van uw woongenot zijn, in de schaduw is het immers goed toeven achterin een prieel, leuk om met de visite gezellig thee te drinken, met tuinzicht van een heel andere richting.

De prijzen van de houten tuinhuisjes verschillen, afhankelijk van het materiaal, de afmetingen en uw specifieke wensen.Tegenwoordig kan u makkelijk winkelen op het web, zodat u thuis rustig en weloverwogen uw keuze kan maken. Maar ook bij de grote tuincentra en speciaalzaken voor hout staan diverse showmodellen. Hier is het voordeel dat als u met eventuele vragen of opmerkingen zit, er direkt een verkoper klaarstaat. Mochten de prijzen toch buiten uw budget vallen dan is er ook nog een grote tweedehandsmarkt voor. Tegen sterk gereduceerde prijzen kan u toch nog een huisje bemachtigen en uw terras uitbreiden. Het komt wel voor dat ze gratis worden aangeboden als u ze zelf komt demonteren en afvoeren, let wek op dat deze oudere huizen er niet steviger op worden.

Hiervoor hebben we u alleen nog maar de mogelijkheden aan huis voorgespiegeld, maar op een vaste campingplaats, een volkstuin of andere stukken grond die u huurt of in eigendom hebt zal een tuinhuis niet misstaan. Na de aanschaf kan de opbouw beginnen, sommigen zullen zich laten helpen door tuinmannen of timmerlieden, maar het is veel leuker om het eigenhandig voor elkaar te krijgen. Belangrijk om te weten is dat u voor een degelijke ondergrond zorgt, zodat uw trotse bezit niet scheef en goed stevig komt te staan.